Noi înscrieri la audiții pentru School of Musical – grupa de vârstă 9-10 ani! 

Ai văzut Matilda The Musical, School of Rock, Annie JR.Sunetul muzicii sau Madagascar – a musical adventure JR. și ai visat să ajungi pe scenă?  Înscrie-te la audiții! Participanții selectați vor beneficia gratuit de cursurile de actorie, canto și dans, în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 15:00 – 18:30.

Data limită de înscriere este 25.10.2024, ora 22.00

Opera Comică pentru Copii organizează audiții pentru formarea unei Grupe Pregătitoare în cadrul programului School of Musical. Audițiile se adresează grupei de vârstă 9-10 ani, iar cursurile sunt GRATUITE pentru toți cei selectați.

Audițiile se desfășoară astfel:

  1. Înscrierea copiilor până în data de 25 octombrie 2024, ora 22.00 prin completarea formularului de înscriere, în urma căruia vor fi selectați pentru proba practica. Formularul este disponibil aici: https://forms.gle/YPyYxdYFZQ39omen8

  2. Selecţia copiilor pentru cursuri se va face în urma unei audiții organizate pe 30 octombrie la sediul OCC (Calea Giulești nr. 16, sector 6, București). Proba constă în prezentarea unei piese muzicale la alegere (de preferat stil pop/musical), a unui moment de improvizație (povestirea unei întâmplări trăite) și a unui moment de dans de maxim 1 minut.

  3. Noiembrie 2024 – iunie 2025 – pregătirea şi instruirea beneficiarilor în domeniile de activitate vizate de program la sediul OCC – coregrafie, canto, actorie – sâmbăta în intervalul orar 15.00-18.30. Cursurile de pregătire sunt gratuite pentru toți participanții selectați.

  • Ai 9-10 ani?

  • Ești pasionat de actorie, muzică și dans?

  • Ești dispus să participi la programul gratuit de pregătire la sediul OCC?

  • Completează formularul: https://forms.gle/YPyYxdYFZQ39omen8 

„School of Musical” este un proiect unic în România de pregătire a tinerelor generații pentru scena de musical. Inițiat și găzduit de Opera Comică pentru Copii, acest program are un impact semnificativ în cultivarea talentelor copiilor pasionați de actorie, canto și dans. Beneficiile unui astfel de program se extind dincolo de simpla dezvoltare artistică, cuprinzând creșterea cognitivă, emoțională, socială și fizică.