Audiții pentru grupa pregătitoare a programului „School of Musical”
Ai văzut 𝐌𝐚𝐭𝐢𝐥𝐝𝐚 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐮𝐬𝐢𝐜𝐚𝐥, 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 𝐨𝐟 𝐑𝐨𝐜𝐤, 𝐀𝐧𝐧𝐢𝐞 𝐉𝐑., 𝐒𝐮𝐧𝐞𝐭𝐮𝐥 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐜𝐢𝐢 sau 𝐌𝐚𝐝𝐚𝐠𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫 și ai visat să ajungi pe scenă? Am deschis noi înscrieri la audiții pentru 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥 𝐨𝐟 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜𝐚𝐥 – 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐚 𝐝𝐞 𝐯𝐚̂𝐫𝐬𝐭𝐚̆ 𝟕-𝟖 𝐚𝐧𝐢! 𝐃𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐢𝐦𝐢𝐭𝐚̆ de înscriere este 𝟐𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟒, 𝐨𝐫𝐚 𝟐𝟐.𝟎𝟎.
Opera Comică pentru Copii organizează audiții pentru formarea unei Grupe Pregătitoare în cadrul programului „School of Musical”.
Audițiile se adresează grupei de vârstă 7-8 ani și se vor desfășura după următorul calendar:
– Înscrierea copiilor până în data de 27 septembrie 2024, ora 22.00 prin completarea formularului de înscriere, în urma căruia vor fi selectați pentru proba practică. Formularul este disponibil aici: https://bit.ly/înscrieriSchoolofMusicalOCC
– Selecţia copiilor pentru cursuri se va face în urma unei audiții organizate în zilele de 2-3 octombrie 2024 la sediul OCC (Calea Giulești nr. 16, sector 6, București). Proba constă în prezentarea unei piese muzicale la alegere (de preferat stil pop/musical), a unui moment de improvizație (povestirea unei întâmplări trăite) și a unui moment de dans de maxim 1 minut.
– Octombrie 2024 – iunie 2025 – pregătirea şi instruirea beneficiarilor în domeniile de activitate vizate de program la sediul OCC – coregrafie, canto, actorie – sâmbăta în intervalul orar 15.00-18.30. Cursurile de pregătire sunt gratuite pentru toți participanții selectați.
„School of Musical” este un proiect unic în România de pregătire intensivă a tinerelor generații pentru scena de musical. Inițiat și găzduit de Opera Comică pentru Copii, acest program are un impact semnificativ în cultivarea talentelor copiilor pasionați de actorie, canto și dans. Beneficiile unui astfel de program se extind dincolo de simpla dezvoltare artistică, cuprinzând creșterea cognitivă, emoțională, socială și fizică.
Ai 7-8 ani? ✔️
Ești pasionat de actorie, muzică și dans? ✔️
Ești dispus să participi la un program special de pregătire la sediul OCC? ✔️