Forbes Kids Festival 2024

Forbes Kids Festival 2024 Explorând trecutul, construind viitorul – o ediție dedicată evoluției meseriilor. Sâmbătă, 6 iulie, Grădina Palatului Mogoșoaia!

Ajuns la a șasea ediție, FORBES KIDS FESTIVAL – cel mai frumos și relaxant festival dedicat familiilor cu copii – promite o zi de sâmbătă plină de distracție și voie-bună. Evenimentul va avea loc pe 6 iulie, începând cu ora 09:00, pe pajiștea din fața Palatului Brâncovenesc din Mogoșoaia.

Intrarea este liberă, cu înregistrarea în prealabil aici: https://www.eventbrite.com/e/905993048597

FORBES KIDS FESTIVAL 2024 – Explorând trecutul, construind viitorul – un loc magic de învățare și distracție pentru copii! Toți cei prezenți pe pajiștea de la Forbes Kids Festival se vor bucura de o zi de vacanță plină de distracție și voie bună, de activități creative și educative pe gustul celor mici și celor mari!

Cu capul în nori și picioarele bine ancorate în pământ, ducem tradiția Forbes Kids Festival mai departe, readucând în „scenă” meseriile. Meseriile trecutului și meseriile viitorului, pentru un prezent cât mai autentic, educativ, valoros, plin de satisfacție, revelații și conectare în familie.

Părinții și copiii vor descoperi tainele diverselor profesii. Cei mici vor învăța despre artizani și meseriile trecutului, prezentului și viitorului. Împreună vor învăța prin joc și vor descoperi perspective practice asupra diverselor meserii, punând accentul pe două domenii captivante: meseriile bazate pe tehnologie și meșteșugurile tradiționale. Va fi o experiență memorabilă și plină de inspirație pentru copii în lumea fascinantă a meseriilor. Unele neinventate (poate), altele de neînlocuit în timp!

Cei mici vor putea participa la o mulțime de activități: jocuri, concursuri și campionate de șah, ateliere de pictură și de desen, ateliere interactive pe diverse tematici, spații de joacă și relaxare. Totodată, ei se vor putea distra în voie la bungee jumping, carusel sau tobogane gonflabile și nu numai. Multe și frumoase surprize îi vor aștepta la tot pasul!

Bineînțeles, fiecare se va bucura de mâncare bună, delicii tradiționale și internaționale pentru toate gusturile, stilurile, preferințele din familie, muzică excelentă, și multe spectacole. Pe parcursul întregii zile a festivalului scena Forbes Kids Festival va avea un program variat – de la muzică și dans, la magie, piese de teatru, spectacole artistice și super momente de poveste!

6 iulie va fi ziua bucuriei în familie, când vom fi împreună la Forbes Kids Festival 2024 – Explorând trecutul, construind viitorul, o călătorie fascinantă spre descoperire și viitor educației în rândul copiilor!

Forbes Kids Festival 2024 este un eveniment Forbes Kids România și One United Properties.

Strategic Partners: Automobile Bavaria, Carrefour, TEILOR, ELI Parks, Catena – Farmacia Inimii

Dynamic Mobility & Growth Partner: International Alexander Holding

Official Water: Nazzuro Aqua

Gold Partners: BCR, Turkish Airlines, MOOV Leasing, Synevo, Metropolitan Life, BIC, Valeria Home, Freshful, Siguranța Auto Copii, Mind Hub

Silver Partner: Apitrif, MUSE Country Club, Jucărie și Magie, KIDDOS Toys Club Romania, Asociația pentru Suflet, Sano România

Tech Partner: Buzz Events

Partners: Curiera, Chilli Ideas, Dacris, Lura, Teatrul Ion Creangă, Opera Comică pentru Copii, Peek-a-boo(k), Mustela, Hama, Blu Party, Editura Niculescu, Solaris-Belșug din natură, Rodagria, Senzații Dulci by Ciricli, Vice Cream, Good Mood Coffee, The Italian Bella Pizza, Gogosica Infuriata, Planteliada, Arcaș.

#ForbesKids #ForbesEvents #Festival #ForbesKidsFestival #festivalulfamiliei #targulmeseriilor #explorandtrecutul #construindviitorul